Hopp til innhold

Meny

Du er her: Spinno > Skøyter > Skøytetrikot

Landslag

Sammen med Norges Skøyteforbund utviklet vi en ny og enda bedre modell til OL i PyeongChang 2018, og trikoten var god nok til OL medaljer. Vi er glade for å kunne tilby denne modellen til kundene våre.

Trikoten er en videreutvikling av våre tidligere modeller. Gummiert materiale med færre sømmer og likevel bedre passform på lår og overkropp. Stripete materiale som kan sublimeres på bein og armer. Perforert hette som kan sublimeres, og et grovere golfballmateriale i fronten. Refleksmateriale i skrittet for mindre friksjon.

Varianter: Vi kan kombinere stripete, perforert eller karbonmateriale på armer og bein for å få riktige farger og optimal aerodynamikk basert på din hastighet. Spør oss om råd.

Farger: Vi har nå fargene hvit, svart, kongeblå, rød og grønn på lager i det gummierte materialet. Se farger for bilder av de forskjellige materialene. Det stripete leveres kun i hvit, men det kan farges med sublimasjonstrykk mot et pristillegg på 75kr pr del. Her kan en jo også legge inn sponsormerker, navn eller mønstre.

Størrelser: Etter mål. Last ned måleskjema.

Leveringstid: Normalt 1 til 2 ukers produksjonstid.

Pris:
Uten sublimering: kr 6500.
Med sublimering: kr 7250.

Fremst på forskning og utvikling av trikoter i Norge

Kontakt Spinno på info@spinno.net eller +47 92 20 25 51

Lik oss på

Følg oss på